Saturday, March 1, 2008

SOUTH AFRICA....ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ: SAFARI στο KRUGER

Την πιό κάτω προταση / περιγράφη εκδρομής ,
θα βρείτε σε οργανωμένα & πολύ εξειδικευμένα γραφεία ταξιδίων.
Θα σας κοστίσει περίπου 2500 € το άτομο περιλαμβανομένων
(αεροπορικού εισιτηρίου, ξενοδοχείου 4*sup, μεταφορών, ξεναγήσεων, είσοδων,
βίζας, φόρων αεροδρομίου και ημιδιατροφής καθημερινά)

Γιοχάνεσμπουργκ, Panorama Route - Kruger Park Safari - Κέϊπ Τάουν

Εξερευνήστε την φύση και την άγρια πανίδα με τους μεγάλους θηρευτές της και τα Big 5, στο μεγάλο Εθνικό Πάρκο του Κρούγκερ, απολαύστε την φαντασμαγορική θέα και τις μοναδικές παραλίες στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδος και ζήστε όμορφες στιγμές σε μια από τις ωραιότερες πόλεις τους κόσμου, στο Κέϊπ Τάουν.




1η ημέρα: Αθήνα – Γιοχάνεσμπουργκ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση με βραδινή πτήση, με προορισμό το Γιοχάνεσμπουργκ. Διανυκτέρευση εν πτήση.




2η ημέρα: Γιοχάνεσμπουργκ
Άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης. Υποδοχή από τους συνεργάτες μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Sandton. Τακτοποίηση και αναχώρηση για την απογευματινή ξενάγηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης, στο Gold Reef City και στο μουσείο του Απάρντχαϊντ. Διανυκτέρευση.




3η ημέρα: Γιοχάνεσμπουργκ - Blyde River Canyon - Εθν. Πάρκο Κρούγκερ.
Νωρίς το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς με προορισμό το Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ - από τα διασημότερα πάρκα σαφάρι τα Αφρικής. Τακτοποίηση στο Game Lodge στο Κρούγκερ. Καθ’ οδό προς το Πάρκο θα γνωρίσουμε και θα επισκεφθούμε μερικά από τα εντυπωσιακότερα τοπία της περιοχής Mpumalanga, όπως το Θρυλικό Blyde River Canyon (το 3ο μεγαλύτερο στο κόσμο) την απέραντη θέα της κοιλάδας από σημείο God’s Window, την παλαιά ιστορική πόλη (από την εποχή των πρώτων χρυσοθήρων αποίκων) Pilgrims Rest. κ.α. Θα σταματήσουμε για φαγητό ή μια κρέπα στο διάσημο εστιατόριο Harrie’s Pancakes και στη συνέχεια θα σταματήσουμε στους βραχώδης σχηματισμούς στο Bourke’s Luck Potholes. Άφιξη το απόγευμα στο Lodge, στην καρδία των Big 5 (εκεί που βρίσκονται και τα περισσότερα θηρία). Τακτοποίηση και απογευματινή εξόρμηση safari. Δείπνο και διανυκτέρευση.




4η ημέρα: Εθν. Πάρκο Κρούγκερ.
Ημέρα αφιερωμένη στο σαφάρι και στην εξερεύνηση των άγριων ζώων. Πολύ πρωί και το απόγευμα θα εξορμήσετε για το σαφάρι σας με τον τοπικό σας οδηγό (Ranger) και τα ειδικά ανοικτά Jeeps 4X4, οδηγώντας στη σαβάνα και στην πυκνή βλάστηση του εντυπωσιακού Kruger Park. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον. Πρόγευμα και μπουφέ δείπνο στο Lodge. Ενδιάμεσα το μεσημέρι μπορείτε να επισκεφθείτε τοπικά χωριά, να ψωνίσετε σουβενίρ ή ακόμη να χαλαρώσετε στην πισίνα του Lodge και να δοκιμάσετε τις λιχουδιές του μεσημεριανού σας Barbecue. Διανυκτέρευση.


5η ημέρα: Εθν. Πάρκο Κρούγκερ - Γιοχάνεσμπουργκ.
Πρωινή εξόρμηση Σαφάρι και επιστροφή οδικώς για το Γιοχάνεσμπουργκ περνώντας από την πρωτεύουσα Πρετόρια. Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


6η ημέρα: Γιοχάνεσμπουργκ - Κέϊπ Τάουν.
Πρόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση στο Κέϊπ Τάουν.Υποδοχή από τους συνεργάτες μας και μεταφορά στο πολυτελές ξενοδοχείο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο στη διάθεσή σας για να περιηγηθείτε στις ομορφιές της πόλης. Σας προτείνουμε να κατευθυνθείτε στην αποβάθρα Victoria & Albert waterfront για μια πρώτη γεύση της ζωής εκεί ή να ανεβείτε με το τελεφερίκ στην κορυφή του Table Mountain. Διανυκτέρευση.




7η ημέρα: Κέϊπ Τάουν - Ολοήμερη ξενάγηση στη Χερσόνησο του Ακρωτηρίου.
Πρόγευμα και αναχώρηση οδικώς κατά μήκος της ακτής του Ατλαντικού μέχρι το Εθνικό πάρκο στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδος. Η θέα του Ωκεανού και της πόλης στον ορίζονται είναι μοναδική. Γεύμα και στη συνέχεια θα σταματήσουμε στο Boulders Beach για να δούμε τους μοναδικούς πιγκουΐνους της Αφρικής και θα επιστρέψουμε περνώντας από τον ιστορικό ναύσταθμο στο Simon’s town και την παραλία False Bay, ένα σημείο με έντονο χαρακτήρα και χρώμα όπου μπορεί κανείς να παρατηρήσει πιγκουΐνους, φώκιες και τις φάλαινες. Στην κατάλληλη εποχή. Διανυκτέρευση.




8η μέρα: Κέϊπ Τάουν
Ημέρα ελεύθερη στην πανέμορφη πόλη. Γεμίστε τη μέρα σας, επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία εκδρομών και ξεναγήσεων. Ακόμη, μουσεία, γκαλερί και τεράστια Shopping Malls είναι πάντα ένας πειρασμός. Προαιρετικά προτείνουμε επίσης μια ολοήμερη επίσκεψη στις περιοχές με τους απέραντους αμπελώνες όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και τα γνωστά ντόπια κρασιά με ένα θεσπέσιο γεύμα.Διανυκτέρευση.



9η ημέρα: Κέϊπ Τάουν – Αθήνα
Λίγος ακόμη χρόνος ελεύθερος στη πόλη ή για τα τελευταία σας ψώνια στο τεράστιο Shopping Mall Canal Walk κοντά στο αεροδρόμιο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό το Γιοχάνεσμπουργκ.


10η ημέρα: Αθήνα
Άφιξη στην Αθήνα νωρίς το πρωί . Τέλος εκδρομής




ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

*Τα Ελληνικά / Ευρωπαϊκά Διαβατήρια δεν χρειάζονται Βίζα για την Νότια Αφρική.
*Δεν απαιτείται ιδιαίτερος εμβολιασμός, εκτός ιδιαίτερης προσωπικής ανάγκης για τη Νότια Αφρική.


"A journey of a thousand miles must begin with a single step." -- Lao Tzu
Copyright © Demetrios the Traveler

No comments:

readers

labels and tags

Powered By Blogger